Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Galvanicka zehlicka

Galvanická žehlička na vrásky

Galvanická žehlička na vrásky

2009-02-18 13:10:16

Nejnižšší a Bezkonkurenční cena!!!!Prodám novou galvanickou žehličku na vrásky - Galvanic Spa II.-novinka na českém trhu.Již po první kůře váš obličej vypadá mladší,svěží a je téměř bez vrásek.Tento úžasný přístroj Vám vyčistí a zregeneruje pokožku do hloubky pomocí galvanického proudu,následně absorbuje hydrataci o 70%hlouběji než po běžném ošetření pleti.S příslušenstvím 4 nástavců lze odstranit vrásky,akné,lupenku,ale také celulitidu.Doporučené použití žehličky je 2xtýdně. Přístroj spolupracuje s gely extra vyrobenými pro galvanickou kůru.Zašlu i na dobírku,-se zárukou 2roky a návodem k použití. Cena 5399Kč www.nseeurope.com

Galvanicka zehlicka

Galvanicka zehlicka

2009-03-10 18:38:29

Prodam galvanickou zehlicku na oblicej pouzivana take v kosmetickych salonech.Sleva mozna

Galvanická žehlička

Galvanická žehlička

2009-03-15 22:07:15

Prodám galvanickou žehličku na vrásky, akné, ekzém, celulitidu.... Pouze pro březen akce - 5700,-. Možno zaslat na dobírku po celé ČR.

Galvanická žehlička

Galvanická žehlička

2009-03-16 02:59:49

Galvanická žehlička za 5400,- Nová, se zárukou, zaškolím, kompletní servis, veškerý sortiment za nák. ceny!!! Nabídka platí do konce března!!!

Galvanická žehlička - pleťové gely

Galvanická žehlička - pleťové gely

2009-03-28 21:16:22

Prodám předošetřující a ošetřující pleťové gely značky Nuskin pro kosmetické ošetření galvanickou žehličkou. Běžná cena v ČR je okolo 980,-. Jedno balení obsahuje 4 průhledné a 4 modré ampule. Galvanic Spa™ Pre-Treatment (předošetřujcí) pleťový gel * Odstraní nečistoty, které jinak odstranit nejdou, dovolí pórům dýchat * Uklidní a zkvalitní pleť Galvanic Spa™ Treatment (ošetřující) pleťový gel * Napomáhá regeneraci ze stresu. Podporuje buněčnou energii. * Regeneruje pleť a její pružnost - zahladí vrásky, výsledky za 10 minut. * Zlepšuje hydrataci pleti, zanechává pocit neuvěřitelně jemné, čisté a osvěžené pleti.

Galvanická žehlička - gel na celulitidu

Galvanická žehlička - gel na celulitidu

2009-03-28 21:18:48

Prodám gel na celulitidu značky Nuskin pro kosmetické ošetření galvanickou žehličkou. Běžná cena v ČR je okolo 1200,-. Toto exkluzívní ošetření koncentruje buněčnou energii a napomáhá těmto činnostem v těle: * Rozkládá tuk * Redukuje ukládání tuku * Zvyšuje cirkuláci na odstránění toxinů * Zvyšuje tuhost pokožky * Vyrovnává jamkovité oblasti.

Galvanická žehlička - pleťové gely AgeLOC

Galvanická žehlička - pleťové gely AgeLOC

2009-05-13 12:44:59

Úplně nová technologie ageLOC™ přinášející ještě o 30% větší účinek než už tak účinné Pre-treatment a Treatment gely. Luxusní vzhled s garancí okouzlujícího účinku, kde jinde, než na našich tvářích. Nově formulovaný ošetřující gel ageLOC™ s nově patentovanou směsí přísad, která napomáhá zpomalit příznaky stárnutí.Právě Nu Skin vědecky odhalila celou tuto záhadu, a to donedávna v kůži skrytého nepřítele způsobujícího stárnutí. Tento interní aktivátor volných radikálů nám způsobuje to, že vypadáme starší, než bysme měli. Ale teď přichází ojedinělý ageLOC který volným radikálům v činnosti zabraňuje přímo ve zdroji, a to v epidermu, a takto do budoucna určuje krásu namísto stáří. Vyzkoušejte tyto výhody a dostaví se dlouhodobé výsledky. Předošetřující gel : Odstraňuje nečistoty, umožňuje pórům lépe dýchat. Uklidňuje pokožku. Ošetřující gel: Společně s technologií ageLOC™, která je revoluční a protistárnoucí směsí přísad, zpomaluje viditelný proces stárnutí v jeho zdroji.

Galvanicka zehlicka

Galvanicka zehlicka

2009-06-05 17:08:24

Prodam novou GALVANICKOU ZEHLICKU.Vyborna na omlazeni obliceje.Vyzkousena a opravdu funguje.

Galvanická žehlička 5 000,-kč

Galvanická žehlička 5 000,-kč

2009-06-12 12:45:36

Omlazuje pleť, vyrovnává vrásky, oživuje vlasovou pokožku a vyhlazuje celé tělo. Žehlička pracuje na principu kontrolovaného galvanického proudu.

Galvanická žehlička na pleť

Galvanická žehlička na pleť

2009-06-17 23:18:28

Prodám galvanickou žehličku na pleť za pouhých 4.900, - jako součást Balíčku krásy, který dále obsahuje: troje balení (po 8 ks) zažehlovacích gelů s revoluční technologií LOC, 1 ks Polishing peelu (vynikající přípravek, který obnovuje povrch pokožky, zjemňuje ji a vyhlazuje) a 1 ks Tru face line correctoru (obsahuje revoluční pro-kolagenové peptidy, které pomáhají odstraňovat drobné vrásky v okolí úst, očí a na čele). Kompletní cena celého balíčku : 11.220, - Kč. Pro prvních 10 objednávek jako BONUS - přívěšek ze 14 karátového zlata ! - Možnost platby na splátky !!!

GALVANICKÁ ŽEHLIČKA

GALVANICKÁ ŽEHLIČKA

2009-08-07 15:39:12

Prodám galvanickou žehličku Nuskin, vhodná k péči o pleť, na likvidaci vrásek, povislé kůže, celulitidy, na hloubkové čištění a vypínání pokožky. Znáte z TV, osobně ji používají A.Jolie i S.Lorenová. Poradím rovněž, jak a které kosmetické přípravky s žehličkou používat.Zcela nová, originální balení, plná záruka,český návod.

Galvanická žehlička - pleťové gely

Galvanická žehlička - pleťové gely

2009-09-11 18:22:46

Prodám předošetřující a ošetřující pleťové gely značky Nuskin pro kosmetické ošetření galvanickou žehličkou. Běžná cena v ČR je okolo 1000,-. Jedno balení obsahuje 4 průhledné a 4 modré ampule. Pracuje na obnovení přirozené živosti pleti odstraněním nečistot a podporuje buněčnou energii. Exkluzivní patentovaná technologie vám dovolí dosáhnout výsledky doma už za deset minut s přístrojem Galvanic Spa nástavcem na tvář, a speciálně navrhnutými pleťovými gely. Galvanic Pre-Treatment (předošetřující) pleťový gel pomůže odstranit nečistoty a těžké kovy tak, že vaše póry mohou dýchat. Naopak Galvanic SpaTreatment (Ošetřujícíi) pleťový gol obnoví, vyživí a posilní unavenou pleť, podporou minerálů a buněčné energie. Účinky Galvanic Spa& Pre-Treatment (předošetřujcí) pleťový gel * Odstraní nečistoty, které jinak odstranit nejdou, dovolí pórům dýchat * Uklidní a zkvalitní pleť.

Galvanická žehlička - gel na celulitidu

Galvanická žehlička - gel na celulitidu

2009-09-11 18:42:52

Prodám gel na celulitidu značky Nuskin pro kosmetické ošetření galvanickou žehličkou. Běžná cena v ČR je okolo 1200,-. Toto exkluzívní ošetření koncentruje buněčnou energii a napomáhá těmto činnostem v těle: * Rozkládá tuk * Redukuje ukládání tuku * Zvyšuje cirkulaci na odstranění toxinů * Zvyšuje tuhost pokožky * Vyrovnává jamkovité oblasti.

Galvanická žehlička - pleťové gely AgeLOC

Galvanická žehlička - pleťové gely AgeLOC

2009-09-11 18:44:08

Úplně nová technologie ageLOC™ přinášející ještě o 30% větší účinek než už tak účinné Pre-treatment a Treatment gely. Luxusní vzhled s garancí okouzlujícího účinku, kde jinde, než na našich tvářích. Nově formulovaný ošetřující gel ageLOC™ s nově patentovanou směsí přísad, která napomáhá zpomalit příznaky stárnutí. Právě Nu Skin vědecky odhalila celou tuto záhadu, a to donedávna v kůži skrytého nepřítele způsobujícího stárnutí. Tento interní aktivátor volných radikálů nám způsobuje to, že vypadáme starší, než bysme měli. Ale teď přichází ojedinělý ageLOC který volným radikálům v činnosti zabraňuje přímo ve zdroji, a to v epidermu, a takto do budoucna určuje krásu namísto stáří. Vyzkoušejte tyto výhody a dostaví se dlouhodobé výsledky. Předošetřující gel: Odstraňuje nečistoty, umožňuje pórům lépe dýchat. Uklidňuje pokožku. Ošetřující gel: Společně s technologií ageLOC™ , která je revoluční a protistárnoucí směsí přísad, zpomaluje viditelný proces stárnutí v jeho zdroji.

Galvanická žehlička

Galvanická žehlička

2010-04-29 12:39:45

Prodám nevyužitou galvanickou žehličku, ještě v záruce.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat ledničku? >> Jak vybrat ledničku? Přemýšlíte o koupi nové chladničky? Přečtěte si před výběrem několik základních rad.
Jak vybrat espresso >> Jak vybrat espresso Nákupní rádce při výběru espress. Vybíráte automatické espresso, pákové nebo na kapsle?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodam galvanickou zehlicku na oblicej pouzivana take v kosmetickych salonech.Sleva mozna, prodám, na prodej,Galvanicka zehlicka, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace