Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat ledničku? >> Jak vybrat ledničku? Přemýšlíte o koupi nové chladničky? Přečtěte si před výběrem několik základních rad.
Jak vybrat espresso >> Jak vybrat espresso Nákupní rádce při výběru espress. Vybíráte automatické espresso, pákové nebo na kapsle?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Vysavač je v perfektním technickém i optickém stavu . Je málo používaný s kompletním příslušenstvím. Rainbow používá vodu, nejmocnější živel Matky přírody, k zadržení špíny a zápachu a vrací do prostředí vaší domácnosti pouze přírodně čistý, vodou promytý vzduch. S technologií spínaného reluktančního pohonu má náš výkonný bezuhlíkový motor Hurricane™ sílu zvládnout i ty nejtěžší úkoly a jeho životnost je neomezená. Celý systém řídí počítač v horní části Rainbow, zajišťující jednoduchou obsluhu. Ovládací prvky jsou promyšleně umístěny na ergonomickém držadle a umožňují přesné ovládání elektrických přídavných zařízení. Vyměnit nástavce a přídavná zařízení nebylo nikdy tak jednoduché. Úklid se stává zábavou.Rainbow vás bude následovat z místnosti do místnosti, jezdí na lehce ovladatelném podvozku. Pogumovaný nárazník zabraňuje poškození stěn a nábytku. Systém LED LIGHT osvětluje cestu a zajišťuje, že vám neunikne ani smítko. Při rychlém jednání sleva., prodám, na prodej,Vysavač Rainbow SE , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace