Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat ledničku? >> Jak vybrat ledničku? Přemýšlíte o koupi nové chladničky? Přečtěte si před výběrem několik základních rad.
Jak vybrat espresso >> Jak vybrat espresso Nákupní rádce při výběru espress. Vybíráte automatické espresso, pákové nebo na kapsle?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nová stojí 954 eur, nebo také 1178 eur. = 27000. kč Luxusní provedení i kvalita. Tichá pračka. V energetické třídě A+++. Je určena pro 8kg prádla Na displeji s ukazateli průběhu programu se zobrazí zbytkový čas do konce praní, počet otáček a další. VarioDrum nerezový buben: šetrné a intenzivní praní. Bavlna – studená – 90°C + předpírka – odolné textilie, bavlněné, nebo lněné Snadno udržovatelné – studená – 60°C – nemačkavé textilie z bavlny, lnu + předpírka Mix – studená – 40°C – textilie z bavlny, mix barev Tmavé prádlo – 40°CKošile a halenky – studená – 60°C Jemné/hedvábí – studená – 40°C – pro choulostivé textilie – hedvábí, satén Vlna – studená – 40°C – textilie z vlny, nebo podílem z vlny Extra krátký – studená – 40°C – vhodný pro mírně zašpiněné prádlo – 15 minut Sportovní oblečení – studená – 40°C – textílie z mikrovlákna Máchání. Ostředění/Odčerpání. Plně funkční., prodám, na prodej,Pračka Bosch WAS287P2 na 8kg prádla, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace