Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Vaporizer

Vaporizer

Vaporizer

2008-04-13 10:46:09

Prodám Vaporizer Vapir one,starý půl roku,málo používaný.V balení naleznete dvě sítka, pinzetu, náustek, dvě hadičky, anglický (i český) návod a 4 balónky.Elektrický vaporizér Vapír one pracuje na principu vhánění teplého vzduchu přes sítko s bylinnou ven trubičkou buď do úst nebo do balónku. Horký vzduch je možné plně regulovat, snižovat nebo zvyšovat jeho teplotu ve stupních Celsia nebo Fahrenheita.

vaporizér vapir digital air

vaporizér vapir digital air

2008-06-28 11:59:05

málo používaný,napájení ze sítě nebo z vestavěné baterie,příslušensví batoh,sítka,původní cena10000,použití pro různé byliné směsi při nachlazení a pod.možno i vložit tabák a inhalovat pouze nikotin.

Vaporizer Vapir Oxygen Mini

Vaporizer Vapir Oxygen Mini

2008-08-12 18:52:07

< zpět Vaporizér, který se svou velikostí hodí na cesty, poslouží ale i doma. Plní se přímo, má digitálně nastavitelnou teplotu. Součástí balení je kromě vaporizéru také čistící kartáček, síťový adaptér, naběrátka (dvě), český a anglický návod. Vaporizér byl zakoupen 12/07, je stále v záruce (prodávám s dokladem).

Vaporizér Air2

Vaporizér Air2

2008-11-27 10:56:20

Prodám Vaporizér Air2 dobíjecí, gold edition. Možno používat i v elektrické síti. S veškerým příslušenstvím včetně originální krabice a batůžku. Několikrát použit. Skoro nový, nepoškozený.

Vaporizér I - inhale

Vaporizér I - inhale

2009-03-16 22:56:44

Prodám Vaporizér I-inhale. Zánovní 2x použitý,2 roky záruka,originál balení+příslušenství. Slouží ke ¨zdravému¨ kouření různých bylinných směsí,tabáku atd. NENI na baterie,funguje na unikátním principu ohřívání vložené směsi pomocí topného tělesa zahřívaného obyčejným plynem do zapalovačů. Teplota je regulována na 190\\\'C pomocí termostatu,takže nedochází k přímému hoření,ale pouze k vypařování účinných látek obsažených ve vložené směsi. Můžete jej mít vzdy u sebe bez nutnosti elektrického proudu nebo jakýchkoliv baterií. V případě zájmu rád podám podrobnější informace a poslu foto mailem. PC 4850,- a jelikož to byl pro mě nevhodný dárek prodávám celkem o dost levněji.

Prodám vaporizer VAPIR One 5

Prodám vaporizer VAPIR One 5

2009-04-17 17:38:15

Vaporizer typ VAPIR ONE v.5 + 5 pytliku, bezvadný, téměř nepoužitý, původní cena 4640,-Kč, prodám za 2500,-Kč

Digitální vaporizér Top Vapor, Bong

Digitální vaporizér Top Vapor, Bong

2010-03-08 07:31:55

Vaporizace - inhalace čistých rostlinných esencí Dobrý den, nabízím na prodej Digitální elektronické vaporizéry Top Vapor! Vaporizéry jsou nové, nikdy nepoužité. Více kusů vaporizérů mám z důvodu, že byly zakoupeny v Německu a od 5ti kusů byla množstevní sleva. Jeden jsem si tedy nechal a zbylé čtyři kousky prodávám. S vaporizérem mám jen a jen pozitivní zkušenosti. Je to poměrně levný ale skvělý, spolehlivý výrobek který svou funkcí plní přesně tak, jak má!

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat ledničku? >> Jak vybrat ledničku? Přemýšlíte o koupi nové chladničky? Přečtěte si před výběrem několik základních rad.
Jak vybrat espresso >> Jak vybrat espresso Nákupní rádce při výběru espress. Vybíráte automatické espresso, pákové nebo na kapsle?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám Vaporizer Vapir one,starý půl roku,málo používaný.V balení naleznete dvě sítka, pinzetu, náustek, dvě hadičky, anglický (i český) návod a 4 balónky.Elektrický vaporizér Vapír one pracuje na principu vhánění teplého vzduchu přes sítko s bylinnou ven trubičkou buď do úst nebo do balónku. Horký vzduch je možné plně regulovat, snižovat nebo zvyšovat jeho teplotu ve stupních Celsia nebo Fahrenheita., prodám, na prodej,Vaporizer, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace