Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Saeco Odea Go

kávovar Saeco Vienna

kávovar Saeco Vienna

2008-01-14 09:35:03

Nabízím automatický kávovar Saeco Vienna v perfektním technickém i optickém stavu . Má vestavěný mlýnek na zrnkovou kávu, nádobku na vodu a odpad. Udělá až 100 šálků kávy denně. Je vhodný do domácnosti,kanceláře či cukrárny. Záruka je 3 měsíce, pak možný pozáruční servis.

kávovar Saeco Stratos TX 650

kávovar Saeco Stratos TX 650

2008-01-14 09:40:59

Nabízím automatický kávovar Saeco Stratos TX 650 s displejem v perfektním technickém i optickém stavu . Má vestavěný mlýnek na zrnkovou kávu, nádobku na vodu a odpad. Udělá až 150 šálků kávy denně. Je vhodný do domácnosti,kanceláře či cukrárny. Záruka je 3 měsíce, pak možný pozáruční servis.

automatický kávovar Saeco TX 550

automatický kávovar Saeco TX 550

2008-01-14 09:44:50

Nabízím automatický kávovar Saeco TX 550 s displejem v perfektním technickém i optickém stavu . Má vestavěný mlýnek na zrnkovou kávu, nádobku na vodu a odpad. Udělá až 150 šálků kávy denně. Je vhodný do domácnosti,kanceláře či cukrárny. Záruka je 3 měsíce, pak možný pozáruční servis.

Automatický kávovar Saeco Royal Digital

Automatický kávovar Saeco Royal Digital

2008-01-14 09:51:56

Nabízím automatický kávovar Saeco Royal digital s displejem v perfektním technickém i optickém stavu . Má vestavěný mlýnek na zrnkovou kávu, nádobku na vodu a odpad. Udělá až 150 šálků kávy denně. Je vhodný do domácnosti,kanceláře či cukrárny. Záruka je 3 měsíce, pak možný pozáruční servis.

Automat. kávovar SAECO TX550 V´spresso

Automat. kávovar SAECO TX550 V´spresso

2008-05-12 07:17:28

Prodám plnoautomatický kávovar SAECO V´spresso za 1/3 nové ceny a se zárukou! Možnosti programování 5-ti teplot, gramáže od 6 - 9gr., jemnosti/hrubosti mletí kávy, velikosti 5-ti šálků, automat. proplachu, timeru, atd. Vyrobí 1 či 2 šálky kávy najednou, preso, kapučíno ale i čaj a instantní nápoje a pod. Kapacita ca 80 šálků kávy/den, proto vhodný do kanceláře, baru či cukrárny. Zavolejte a navštivte nás, ráda Vám nezávazně předvedu všechny funkce přístroje a ochutnáte lahodnou kávu.

Saeco Odea Go

Saeco Odea Go

2009-09-18 11:42:00

Nový, jen 1x vyzkoušený, plně funkční, bohužel bez záruky a bez originálního balení - dovoz Itálie Vybavení: mlýnek na kávu s keramickými mlecími kameny, zásobník na vodu 1,5 l, zásobník na použitou kávu, tryska na horkou vodu a páru, možnost použít jakkoliv velký šálek díky posuvnému držáku, nastavení hrubosti mletí kávy, nahřívání šálků,.... rozměry: š30cm, v37cm, h40cm vhodný pro domácnosti, kanceláře,...apod. jednoduché ovládání

Saeco Incanto temně vínové barvy

Saeco Incanto temně vínové barvy

2009-12-16 13:44:10

Nabízím k prodeji můj plně automatický kávovar zn. Saeco Incanto temně vínové barvy. Funguje bezvadně, ale Ježíšek prinese (přinesl) lepší (novější). Parametry nebudu psát, jsou na webu snadno k nalezení. Cena k jednání je 5000 Kč. Smlouvání povoleno, nabídky posílejte na mail :-)

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Jak vybrat ledničku? >> Jak vybrat ledničku? Přemýšlíte o koupi nové chladničky? Přečtěte si před výběrem několik základních rad.
Jak vybrat espresso >> Jak vybrat espresso Nákupní rádce při výběru espress. Vybíráte automatické espresso, pákové nebo na kapsle?
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nový, jen 1x vyzkoušený, plně funkční, bohužel bez záruky a bez originálního balení - dovoz Itálie Vybavení: mlýnek na kávu s keramickými mlecími kameny, zásobník na vodu 1,5 l, zásobník na použitou kávu, tryska na horkou vodu a páru, možnost použít jakkoliv velký šálek díky posuvnému držáku, nastavení hrubosti mletí kávy, nahřívání šálků,.... rozměry: š30cm, v37cm, h40cm vhodný pro domácnosti, kanceláře,...apod. jednoduché ovládání, prodám, na prodej,Saeco Odea Go, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace